Direct contact: 06 55 34 76 65

Routebeschrijving

WerkenmetWAAR

Pand Duinzigt Oegstgeest

Rhijngeesterstraatweg 40D

2341 BV Oegstgeest

Mandy Oostlander

M 06 55 347 66 5


Duinzigt Oegstgeest weergeven op een grotere kaart

Route

Let op: de hoofdingang van Duinzigt bevindt zich aan de zijkant van het gebouw.

Vanuit de richting Amsterdam/Schiphol: 


Houd op knooppunt Burgerveen (waar A4 en A44 splitsen) de A44 richting Den Haag Centrum / Leiden-West aan. Neem Afslag 7 (Oegstgeest / Rijnsburg) en ga aan het einde van de afslag links richting Oegstgeest. Ga op de eerstvolgende rotonde naar links en rijd de Rhijngeesterstraatweg op. Na ca. 300 meter zie je het pand met de naam Duinzigt, een voormalig klooster, aan je rechterhand.

Let op: de hoofdingang van Duinzigt bevindt zich aan de zijkant van het gebouw. Je kunt je auto parkeren voor de hoofdingang: draai na het gele bushaltebord het terrein op en rijd door tot aan de hoofdingang.

Parkeren kan gratis op het eigen terrein: op een van de parkeerplaatsen van Duinzigt-Oegstgeest. Je kunt je melden bij de receptie/het restaurant.

 

Vanuit de richting Rotterdam/Den Haag/Utrecht:


Houd op knooppunt Prins Clausplein (knooppunt A4/A12 bij Den Haag) de A12 richting Den Haag aan. Ga aan het einde van de weg rechts richting Wassenaar (N44). De N44 gaat over in de A44. Neem Afslag 7 (Oegstgeest / Rijnsburg) en ga aan het einde van de afslag rechts richting Oegstgeest. Ga op de eerstvolgende rotonde naar links en rijd de Rhijngeesterstraatweg op. Na ca. 300 meter zie je het pand met de naam Duinzigt, een voormalig klooster, aan je rechterhand.

Let op: de hoofdingang van Duinzigt bevindt zich aan de zijkant van het gebouw. Je kunt jouw auto parkeren voor de hoofdingang: draai na het gele bushaltebord het terrein op en rijd door tot aan de hoofdingang.

Parkeren kan gratis op het eigen terrein: op een van de parkeerplaatsen van Duinzigt-Oegstgeest. Je kunt je melden bij de receptie/het restaurant.

 

Met het openbaar vervoer of taxi vanaf Leiden CS

Neem van station Leiden Centraal bus 57 richting Nieuw Vennep.  Uitstappen bij halte Duinzicht voor de deur. Een taxirit duurt ongeveer 10 minuten. Let op: de hoofdingang van Duinzigt bevindt zich aan de zijkant van het gebouw. Je loopt het terrein op ter hoogte van het gele bushaltebord. Je kunt je melden bij de receptie/het restaurant.

WerkenmetWAAR
Rhijngeesterstraatweg 40d
2341 BV Oegstgeest
Route / Mail
Mandy Oostlander is als registerpsycholoog arbeid en organisatie aangesloten bij het Nederlandse Instituut van Psychologen (NIP). Lees ook mijn algemene voorwaarden.