Direct contact: 06 55 34 76 65

Talent in beeld

Voor selectie-, ontwikkel en loopbaanvragen is het essentieel om de talenten van kandidaten, medewerkers of team in kaart te brengen. Talent breng ik in beeld door een talentenanalyse of coachend assessment. Zo krijg je antwoord op vragen over talenten, voorkeursrollen, drijfveren en competenties van een medewerker of team. 

De talentenanalyse richt zich op selectievragen waar snel – binnen 24 uur- een antwoord nodig is. Of wanneer het wenselijk is snel zicht te krijgen op groeipotentieel of ontwikkelbehoeften.

Het coachend assessment richt zich op ervaren leidinggevenden en professionals met selectie-, ontwikkel- en loopbaanvragen. Het accent ligt bij het coachend assessment op het bewustwordingsproces, een belangrijke voorwaarde voor ontwikkeling.

Typische situaties

  • Haalt een medewerker wel het maximale uit zichzelf? Wat kan hij goed, wat wil hij en hoe gaat hij de juiste stappen zetten?
  • Heeft een potentiële kandidaat wel het juiste werk- en denkniveau?
  • Heeft een medewerker voldoende in huis om succesvol te kunnen worden als leidinggevende? En hoe dan de ontwikkelroute er uit?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn team zich nieuwe competenties eigen maakt? Is het team in staat deze competenties te ontwikkelen? En wat is de meest effectieve en efficiënte manier?

Maak vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek. Stuur een mail aan mandy@werkenmetwaar.nl of bel 06 55347665. 

WerkenmetWAAR
Rhijngeesterstraatweg 40d
2341 BV Oegstgeest
Route / Mail
Mandy Oostlander is als registerpsycholoog arbeid en organisatie aangesloten bij het Nederlandse Instituut van Psychologen (NIP). Lees ook mijn algemene voorwaarden.