Direct contact: 06 55 34 76 65

Waarmaaksessies

Je wilt snel blijvende gedragsverbetering zien bij een medewerker. Bijvoorbeeld op communicatief of leidinggevend gebied. Of je wilt zelf graag één of meerdere specifieke competenties verbeteren.

Waarmaaksessies zijn vooral gericht op medewerkers, leidinggevenden, directeuren die persoonlijke aandacht willen voor hun vraagstuk en op zoek zijn naar snel en blijvend resultaat.

Mijn antwoord hierop is een combinatie van training en coaching in de vorm van een, twee of drie intensieve oefensessies. Deze werkvorm ervaren deelnemers als intensief, confronterend en lerend. Opdrachtgevers waarderen vooral de effectiviteit en efficiëntie van deze werkvorm.

Wat is het geheim? Inzicht én oefening

Tijdens de oefensessies krijgen deelnemers vele inzichten, ik kan als het ware de kwartjes horen vallen. Daarnaast oefent de deelnemer meteen met nieuw gedrag. Juist deze combinatie leidt tot snelle resultaten en blijvend effect. Waarmaaksessies kunnen ook volgen op een assessment of deel uit maken van een coachtraject.

Typische vragen:

  • Je moet lastige gesprekken voeren met mondige gesprekspartners. Je bereikt vaak niet wat je wilt. Hoe kun je zorgen voor een beter resultaat?
  • Het kost een medewerker of jezelf in gesprekken moeite om ‘nee’ te zeggen en grenzen te stellen
  • Je wilt als leidinggevende beter kunnen delegeren
  • Hoe kun je beter voor jezelf opkomen en toch jezelf blijven?
  • Je wilt in korte tijd een coachende stijl van leidinggeven ontwikkelen
  • Het kost je moeite medewerkers in beweging te krijgen

Maak vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek. Stuur een mail aan mandy@werkenmetwaar.nl of bel 06 55347665. 

WerkenmetWAAR
Rhijngeesterstraatweg 40d
2341 BV Oegstgeest
Route / Mail
Mandy Oostlander is als registerpsycholoog arbeid en organisatie aangesloten bij het Nederlandse Instituut van Psychologen (NIP). Lees ook mijn algemene voorwaarden.