Direct contact: 06 55 34 76 65

Maak de ideale sollicitatiepitch met het baanbegeleiders programma

Wanneer je bij het wegvallen van een vast dienstverband de arbeidsmarkt betreedt moet je opnieuw voor jezelf bepalen wat je wilt. Het baanbegeleiders programma richt zich op hogeropgeleiden met meerdere jaren werkervaring die moeten starten met een zoektocht naar een nieuwe baan. We geven je de eerste zet in de juiste richting waardoor je met plezier en vertrouwen de weg inslaat naar jouw nieuwe droombaan. 

 

Wij helpen met het maken van een persoonlijke pitch die richting geeft aan je zoektocht. Deze pitch helpt om je op een heldere en krachtige manier te presenteren. We vertalen samen de pitch naar je CV en LinkedIn. We laten zien hoe je jezelf presenteert op LinkedIn en hoe je dit medium kunt inzetten bij je zoektocht.

Typische vragen die deelnemers aan het programma hebben zijn:

  • Hoe krijg ik scherp wat ik wil?
  • Hoe presenteer ik wat ik goed kan?
  • Ik heb nu de kans om een nieuwe weg in te slaan, maar hoe bepaal ik nu wat de juiste keuze is?
  • Ik ben nog bezig met het nemen van afscheid van mijn baan maar wil graag weer vooruit kijken, hoe pak ik dit het beste aan?
  • Presenteer ik me op de juiste manier met mijn CV en op LinkedIn?
  • Wat zijn tegenwoordig gangbare manieren om aan een baan te komen?

We merken dat deelnemers slim en gemotiveerd genoeg zijn om weer te gaan solliciteren. Wat inspiratie en hulp bij het opstarten komen hierbij goed van pas. Het baanbegeleiders programma geeft deelnemers in 1 dag de middelen om weer met vertrouwen en plezier te gaan solliciteren.

Bekijk hier de beschikbare data, inschrijfmogelijkheden en meer informatie over baanbegeleiders.

Baanbegeleiders.nl is een initiatief van werkenmetWAAR en SallyKnows.

Geen reactie mogelijk.

WerkenmetWAAR
Rhijngeesterstraatweg 40d
2341 BV Oegstgeest
Route / Mail
Mandy Oostlander is als registerpsycholoog arbeid en organisatie aangesloten bij het Nederlandse Instituut van Psychologen (NIP). Lees ook mijn algemene voorwaarden.