Direct contact: 06 55 34 76 65

Nieuw product: Koersen op Werksucces

Wil je een bewuste stap maken in je carrière? Zoek je support én uitdaging om die stap ook echt te zetten? Met Koersen op werksucces zet je de eerste stappen richting een nieuwe uitdaging. Met een combinatie van groepsgerichte én individuele sessies kun je direct met focus aan de slag met je volgende carrièrestap.  

Je wilt aandacht besteden aan je toekomst, jouw loopbaan. Hiervoor zoek je een veilige en prikkelende omgeving. Je wilt de diepte in, op een luchtige manier. Hard werken afwisselen met ontspanning. Individuele aandacht van een ervaren coach en steun en feedback van anderen. Je wilt rust en ruimte én tempo maken om resultaat te boeken. Dromen en doen. Verzorgd en uitgedaagd worden. Aandacht voor jouw binnenste: Wat wil ik? Wat kan ik? En aandacht voor de buitenkant: Hoe presenteer ik mezelf? Hoe kom ik tot resultaat?
Meer informatie over Koersen op Werksucces

Geen reactie mogelijk.

WerkenmetWAAR
Rhijngeesterstraatweg 40d
2341 BV Oegstgeest
Route / Mail
Mandy Oostlander is als registerpsycholoog arbeid en organisatie aangesloten bij het Nederlandse Instituut van Psychologen (NIP). Lees ook mijn algemene voorwaarden.