Direct contact: 06 55 34 76 65

Mandy Oostlander

 

Ik ben oprichtster van WerkenmetWAAR en ruim 18 jaar actief als organisatiepsycholoog op het snijvlak van organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Mijn werkgebied is breed: van overheid, gemeentes, woningcorporaties, onderwijs, kinderopvang, MKB, zakelijke dienstverlening, not-for-profit organisaties, banken, verzekeraars tot productiebedrijven.

Opleidingen op het gebied van loopbaancoaching heb ik onder andere gevolgd bij GITP, de Baak, NTI-NLP en de SchoolvoorCoaching. Bij dit laatstgenoemde opleidingsinstituut werk ik momenteel als leergangcoach/opleider.

Ik zie het als mijn opdracht om vanuit verbinding mensen op respectvolle en stimulerende wijze vragen te stellen, spiegels voor te houden, uit te dagen. Dit met als doel om mensen en teams te bewegen naar het behalen van blijvend succes. Ik geniet als ik mensen vanuit passie en met plezier zie werken!

WerkenmetWAAR
Rhijngeesterstraatweg 40d
2341 BV Oegstgeest
Route / Mail
Mandy Oostlander is als registerpsycholoog arbeid en organisatie aangesloten bij het Nederlandse Instituut van Psychologen (NIP). Lees ook mijn algemene voorwaarden.