Direct contact: 06 55 34 76 65

Samenwerkingspartners

Ik werk graag samen met Yair van der Wieken, Else Wolke en andere freelance professionals. Om grotere team- en organisatietrajecten te realiseren en kwaliteit en continuïteit te waarborgen, werk ik samen met o.a.:

 

Schoolvoorcoaching

Als marktleider in coachopleidingen heeft Schoolvoorcoaching inmiddels duizenden coaches, leidinggevenden, teamcoaches en conflictcoaches opgeleid. Met als belangrijkste doel om te garanderen dat zij het verschil maken in hun eigen organisatie of praktijk.
Site: www.schoolvoorcoaching.nl

Why Company

Why Company richt zich op het innerlijk (de interne communicatie) van mensen en bedrijven. Daar bevindt zich het startpunt van zakelijk succes. De buitenkant is een logisch gevolg van de binnenkant.
Site: www.whycompany.nl

Duinzigt Oegstgeest

Duinzigt Oegstgeest in een voormalig klooster een laagdrempelige, hoogwaardige kantooromgeving met bijzondere catering en een parkeerplek voor de deur. Zakelijk, professioneel en representatief. Persoonlijk en inspirerend.
Site: www.duinzigt-oegstgeest.nl

WerkenmetWAAR
Rhijngeesterstraatweg 40d
2341 BV Oegstgeest
Route / Mail
Mandy Oostlander is als registerpsycholoog arbeid en organisatie aangesloten bij het Nederlandse Instituut van Psychologen (NIP). Lees ook mijn algemene voorwaarden.