Direct contact: 06 55 34 76 65

Visie

Je investeert bij mij in een proces van groei en ontwikkeling naar een helder en gewenst resultaat. Ik begeleid individuen, teams en organisaties in hun ontwikkeling door bewustwording van (in)effectieve patronen en dieperliggende drijfveren.

Zo kom je bij de kern, bij de essentiële waarden. Als je vanuit die waarden aan de slag gaat met elkaar, ontstaat er een wezenlijke en blijvende verandering.

Blijvend resultaat in 4 concrete stappen:

Wensen

stap 1: waarden verkennen

Ik start met het inventariseren van wensen en doelen en met het verkennen van (in)effectieve gedragspatronen en waarden.

Acceptatie

stap 2: waarnemen en inschatten

Vervolgens kijk ik hoe de vraag past in het systeem, in de context. Samen stellen we een haalbaar en realistisch stappenplan op.

Aandacht

stap 3: waarderen

Ik faciliteer het proces met aandacht en (kritische) waardering voor wat de talenten en drijfveren van individuen en teams zijn en de ontwikkeling die zij doormaken.

Resultaat

stap 4: waarmaken

De gewenste uitkomst is een resultaat waar je als individu, team én als organisatie trots op bent. Ik maak dit proces graag met je waar.

WerkenmetWAAR
Rhijngeesterstraatweg 40d
2341 BV Oegstgeest
Route / Mail
Mandy Oostlander is als registerpsycholoog arbeid en organisatie aangesloten bij het Nederlandse Instituut van Psychologen (NIP). Lees ook mijn algemene voorwaarden.